fredag 27. august 2010

1 flytter på landet og husbygging nærmer seg

Tallet på fastboende på Møkster har økt med én nå i august. En nytilsatt ved skolen har flyttet hit og vi noterer en relativt stor økning i folketallet!

Byggingen av de to utleiehusene nærmer seg oppstart. Vi er tilbakeholdne med markedsføring inntil vi vet mer om når husene står klar og hva husleien kommer til å bli. Flere har allikevel fått med seg planene og vist interesse. Dette er utrolig positivt og motiverende for oss i Møkster Bu! Målet er å ha husene innflyttingsklare til sommeren 2011. Om noen går med Flytte-på-landet-tanker så ta kontakt for mer info.

Vi har i dag vært i møte med kommunen. Vi er i en fase med hustegninger og vurderinger rundt dette. Målet er å få en husleie som ikke blir for høy, samtidig som husene skal kunne romme en stor familie, passe i landskapet / på Møkster og ha en god kvalitet. Det blir som å ønske i pose og sekk, men vi får sjonglere så godt vi kan og definere realistiske rammer.

2 kommentarer:

  1. Hei.Er det en øy kun for store barnefamilier? Dere har ikke plass til en alenemor på 36,med ei datter på 3,5 år?Kanskje det er en snill ungkar der som trenger ei snill jente og???

    SvarSlett
  2. Hei! Akkurat denne høsten har vi bare de to nye husene til utleie. De er ganske store, har fire soverom og for å sikre skole og eventuelt lage grunnlag for barnehage må vi nå prioritere familier med mange barn. MEN, vi jobber med å frigjøre/skape flere leiemuligheter. Send oss en mail, så tar vi kontakt når det dukker opp noe annet.
    Mona.

    SvarSlett

Takk for kommentar!