mandag 31. januar 2011

Vi venter...

... på det endelige klarsignalet fra fylkesmannen. Etter dette er det spaden i jorden! Hustegningene er klare. Vi har allerede vært i kontakt med flere interesserte familer. To av disse har vært på besøk. I februar lager vi en liste over alle som har tatt kontakt så langt og sender ut nyhets-mail fortløpende. Send en mail om du ønsker å være med på mail-listen. Vi starter markedsføring i det øyeblikket vi får 'ja' fra fylkesmannen. Tips videre om du kjenner noen som drømmer om livet på landet!

3 kommentarer:

 1. Hei, takk for hyggelig kommentar hos meg, på Skogland :)

  Jeg har linket til nettsiden og bloggen deres på Facebook. Kanskje lager jeg et lite innlegg om Møkster en dag..om det er greit for dere?

  GOD HELG!

  Klem fra Fru K

  SvarSlett
 2. Så bra det dykk gjer!Godt med nokon som faktisk tek tak i fråflytting og avbefolkning, istaden for berre å resignere. Verkar som ein flott plass å bu- skal spre " den glade bodskap"!Og takk for kommentar på bloggen:-)

  SvarSlett
 3. Skogland og Sjova: takk for at dere sprer ordet om vår lille øy!
  Og, Skogland, klart du kan lage et lite innlegg. På Møkster sin hjemmeside (link til venstre) finner du masse bilder. Bare bruk de om du vil (alle er tatt av meg).

  SvarSlett

Takk for kommentar!