fredag 1. april 2011

Dugnad på den nye flytebryggen

Behovet for flere båtplasser på Møkster har lenge vært økende. I havnen ligger en gjestebrygge som i sommermånedene ikke er stor nok for båtturister, hyttefolk og fastboende. Høsten 2010 kom den nye flytebryggen! To båtplasser er reservert familiene i de to nye husene som skal oppføres sommer/høst 2011. For dere som er nye på bloggen så er dette to hus som er reservert utleie til fastboende og ledd i å øke folketallet på lille, vakre Møkster. Her kan du teste ut Drømmen om Livet på Landet. Ta kontakt om du er interessert! Her er det bare å tøffe rett utpå havet for fisk, kreps, hummer, krabbe..! Under ser dere dugnadsgjengen i gang med å bygge veg ned til bryggen:

Krystallklart vann. Vi venter på våren...

5 kommentarer:

 1. Ja, kor hadde vi vore utan dugnadsfolk?

  SvarSlett
 2. :) Herlege bilder! Vi hadde eit liknande prosjekt her i bygda for åtte år sidan. Vi gav bort gratis sveler til alle hurtigrutene sommarsesongen 2003. kvifor? For å få medieomtale, og at vi slik skulle få nokon til å starte med turisme i dei gamle industrilokala nede ved sjøen, og få fleire til å flytte til bygda. Det skjedde :) Ikkje så vellukka i ettertid kanskje, då dei som kjøpte har stoppa investeringane i området, men superkjekt i nokre år etterpå. Og tilflyttinga auka. Eg ynskjer dokke alle LUKKE til! Herleg å sjå slikt engasjement!

  Klem frå Elin :)

  SvarSlett
 3. Takk for koselig kommentar i bloggen min - litt langt å flytte til Møkster tror jeg, selv om vi har det trangt her i urbania ;)

  Lykke til med prosjektet - det må da være noen barnefamilier der ute som synes det er perfekt å bo på ly i havet.

  SvarSlett
 4. Hei
  Kom over bloggen her og tenkte jeg skulle legge igen en liten hilsen :)
  La meg også til som følger...

  Minner meg litt om naboøya her jeg bor, Ylvingen der Himmelblå ble spilt inn...
  Drømmen er definitivt å kunne bo så landlig og herlig til :) Titter innom igjen, klem fra Mette

  SvarSlett
 5. Tusen takk for hyggelige og oppmuntrende kommentarer. Ta bare kontakt om noen vil komme på besøk så skal vi hjelpe med oversikt over båtruter og overnattingsmuligheter.

  SvarSlett

Takk for kommentar!