mandag 21. juni 2010

Flott besøk på Møkster!

I dag hadde vi besøk av Hege Solbakken, statssekretær i Kommunal- og regionaldepartementet, og representanter fra Austevoll Kommune.

Ordfører Helge André Njåstad og varaordfører Edvard Johannes Stangeland informerte om byggeprosjektet fra de første møtene og til der vi nå står. Disse to, sammen med Bjørn Wefring, har vært positive og motiverende for Møkster Bu fra dag én.

Solbakken offentliggjorde videre at 150.000 kroner av Liv og Lyst-midlene skal komme Møkster til gode via videre arbeid knyttet til trivsel og bolyst på øyen. Dette er fantastiske nyheter! Byggeprosjektet er nå lagt ut på anbud og vi ser at prosjektet nærmer seg en mer konkret fase. Det var bra oppmøte fra øyas befolkning og været var strålende!

Njåstad og Stangeland; entusiastiske og gode samarbeidspartnere.
Solbakken i prat med grunneier Jon Kåre Møgster som tidlig hadde troen på prosjektet og var villig til å selge denne vakre tomten.
Folk møtte opp.
Den yngre garde.
Ordføreren takker Solbakken for støtten som er gitt Austevoll Kommune via Liv og Lyst-prosjektet. Vi er utrolig glade for at Møkster i år får en betydelig del av totalen. Dette er en stor tillitserklæring og fantastisk motiverende! Vi gleder oss til å realisere planer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for kommentar!