tirsdag 8. november 2011

Kranselag

Sist uke var det kranselag for de to nye husene. Etter mye vind og regn slo Møkster atter en gang til med solskinn akkurat når vi trengte det. Her er det øverste huset:
Rørlegger og ansvarlig fra Austevoll Bygg diskuterer. Havet skimtes i det fjerne:
Ordfører Helge Andre Njåstad nyter utsikten like godt fra taket:
Her er utsikten mot Møkstrafjorden. Litt dogg på vinduene, men man får et inntrykk:
Her er viktige aktører for gjennomføring av prosjektet. Fra venstre: formann i Møkster Bu, Roger Jørgensen. Ordfører Helge Andre Njåstad som har vist entusiasme og handlekraft fra 1. dag. Byggansvarlig Stein-André Solbakken og snekker Andersen fra Austevoll Bygg som gjør en kjempejobb for at byggingen skal gå etter planen. Målet er enda at det ene huset skal stå innflyttingsklart til jul, og det andre like over nyttår.
Her samles alle i gymsalen til nydelig lapskaus, kake, kringle og kaffi. Takk til Bente og Anne!
Møkster Bu jobber videre med avgjørende faktorer for å gjøre Møkster attraktivt for tilflytting. Første mål: opprette barnehage. Med dette vil vi nå ut til en mye større interessegruppe, vi vil skape et trygt og godt tilbud til de minste på øyen og vi vil skape arbeidsplasser. Neste uke blir det møte mellom Møkster Bu og Austevoll Kommune for å se på mulighetene. Videre mål: bedre båtrutene og få lagt vannledning til øyen. Så vi slapper ikke av...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for kommentar!