mandag 28. november 2011

Julebord


Årets julebord vel overstått. Kuling/storm, avlyste båt-turer og strømbrudd ødela ikke stemningen. 73 gjester. Nydelig mat fra Bekkjarvik Gjestgiveri ble servert mens det enda var litt strøm på øyen. Etter fullt strømbrudd senere på kvelden var det utlodning og allsang i en gymsal opplyst av stearinlys. Strømmen kom tilbake akkurat i tide til dansen. Perfekt timing altså. Godt jobbet av kraftlaget. De fant feilen på naboøya Litlakalsøy. Usedvanlig mange på kaien til første båt i dag, mandags morgen, ettersom alle båter var innstilt i går.

I tillegg til arbeidet med økt tilflytting, jobber Møkster Bu nå videre med to andre viktige mål: et båttilbud som er enda bedre tilpasset behovene og etablering av arbeidsplasser. Mer om dette snart.

(Lånte et foto fra internett, glemmer stort sett å ta foto på fester... På DENNE bloggen finner dere flere fine foto fra julebordet på Møkster.)

1 kommentar:

  1. At strømmen går er ingen hindring - bare en utfordring ;) Det er det samme her også. Tar minimalt med hensyn til været og kjører på som planlagt :)
    Klæm

    SvarSlett

Takk for kommentar!