fredag 20. januar 2012

Norge rundt og barnehageplanene

Koselig innslag på Norge Rundt i går kveld. HER er innslaget. Tøff gjeng som kom til Møkster i høst: forlot storbyen og byttet bil med båt. Om en uke kommer familie nr. 2. Vi gleder oss!

Etter mye storm og tunge skyer denne vinteren kom denne vakre kvelden:

Etterfulgt av denne vakre morgenen:

Ellers jobber Møkster Bu for fullt med å etablere barnehage på Møkster. Vedtekter, beredskapsplaner, rengjøringsplaner, budsjett er sendt av gårde. Nå gjenstår helse/sikkerhets-inspeksjon og at saken skal opp i kommunestyret. Om vi får klarsignal, så har vi skapt to fulle arbeidsplasser og et trygt tilbud til de minste på øyen på "rett" side av fjorden. Et barnehagetilbud vil lette hverdagen for de som allerede bor her med småttiser og ikke minst gjøre øyen enda mer attraktiv for tilflytting med tanke på småbarnsfamilier.

I framtiden vil stadig flere jobber, i stadig større grad, være mulig å gjennomføre via en datamaskin. En arbeidsplass kan f.eks være på terrassen. Som her, hvor barnehage-vedtektene ble utarbeidet en fin januardag:
Det tikker stadig inn mailer fra folk som er interesserte i å flytte til Møkster. For mange er det sentralt med den korte avstanden til Flesland og Møkster kombinert med det å være omgitt av stillhet og vakker natur. Per i dag har vi ikke ledige hus og det er synd å si nei. Men, vi får jobbe videre. Ta kontakt om DU er interessert, så gir vi tilbakemelding når det kommer tilgjengelige hus/tomter.

Nå er vi spente på om det kommer grønt lys til barnehageplanene og vi er klar for å jobbe med etablering av flere arbeidsplasser. Kanskje en løe eller et naust kunne blitt kontorlandskap: et felles lokale for de som jobber via internett?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for kommentar!