mandag 19. desember 2011

NRK-innslag

HER kan du se innslaget.

Ellers var det også i dag en begivenhetsrik dag på Møkster. Først kom vaskemaskinen på kaien, så kom resten av møblene fra Austevoll Fagmøbler. Kjempeservice fra Fagmøbler og de ansatte på lokalbåten Tedno! Til slutt kom to fruer i land med en stor mengde ikea-kasser med enda flere møbler og diverse som man trenger. Alt i alt ble ikea-opplevelsen mest preget av panisk løping mellom gigantiske reoler og rushtid på veiene. Stor takk til sjåføren som hentet oss og som også snart blir møkstring!

I morgen kommer ordfører, Bergens Tidende og flere som har vært engasjert i dette tilflytterprosjektet. Det blir åpent hus (12.30-14.30) i huset som altså denne uken er innflyttingsklart! Det fredelige livet på en vakker øy i havgapet er ikke alltid like treffende, men snart senker nok julefreden seg. Og snart går det mot lysere tider. Mørket merkes jo godt her med få veilys. Stjernehimmelen kan man for eksempel få med seg...

Ellers hadde vi , litt på sparket, åpen gymsal sist søndag:

1 kommentar:

  1. Gratulerer med nytt hjem. Håper dere vil trives og få mange herlige år på øyen. Følger med derer på bloggen, du er flink å skrive å holde andre oppdatert.
    Hilsen Laila, tidliger beboer på øyen, fra det hvite huset på toppen nede ved butikken.

    SvarSlett

Takk for kommentar!