fredag 20. mai 2011

Å få ut et budskap...


Mange går med drømmen om livet på landet, og mange av disse aner ikke hvor de skal lete. Vi vet at Møkster har den freden og den nærheten til naturen som mange savner. Samtidig er det mulig å pendle til jobb ellers i kommunen og til Bergen sentrum (ca 1 time med hurtigbåt). I motsetning til mange andre idylliske småsteder er her skole og butikk.

De to husene som nå skal bygges for å øke folketallet har 2 minutter gangavstand til skolen, 3 minutter til den vakre badestranden, 7 minutter til kai og butikk og båtpasser som følger husene. Men du må reise lenger for et kjøpesenter... Her er et godt, levende, inkluderende og romslig miljø. Alt dette må vi ta vare på. Derfor er det viktig å gjøre øyen tilgjengelig for flere.

Finn.no-annonsen var første steg for å finne de "der ute" som ønsker å bo landlig. Annonsen har fått følger som vi ikke kunne drømme om! 8 familier har tatt kontakt og planlegger å ta en tur ut for å se øyen. I tillegg har pressen blitt nysgjerrige. Dermed får vi markedsført øyen ytterligere. Først ut er tv2- nyhetene. Så følg med..!

Og dere som vil ha mer info om Møkster; les her på bloggen og gå innom hjemmesiden. Ellers finnes HER en oversikt over ledige stillinger. Det er blant annet ledige lærerstillinger på Austevoll Ungdomsskule. Et vikariat på Møkster skule vil også bli utlyst i løpet av neste uke. Send oss gjerne en mail om dere har spørsmål.

HER kan du se en liten filmsnutt om Møkster. Filmen er under produksjon. Full versjon kommer snart.

2 kommentarer:

  1. Jeg og mannen skulle så gjerne tatt med oss de 7 barna våre, som er i og under skolealder og tatt en titt...
    Dette høres utrolig spennende ut :)

    SvarSlett
  2. Dere er velkommen til Møkster nårsomhelst! Vi spanderer opphold en helg i mai og juni. Bare send oss en mail for nærmere avtale.

    SvarSlett

Takk for kommentar!