torsdag 26. mai 2011

Tv2 på Møkster!

Arbeidet med å øke folketallet på Møkster går sin gode gang. Sist uke var TV2 innom øyen og fikk oppleve solskinn, villsaulam og stemningen på skolens bygdakafe. Her kan du se! Etter innslaget var det "storm" her på bloggen og på øyen sin nettside. Via Finn.no-annonsen har vi fått den beste markedsføring vi kunne drømt om.

Møkster Bu ønsker å nå ut til så mange som mulig med Drømmen om Livet på Landet for å vise at den kan realiseres på denne lille øyen, 1 time fra Bergen. Det ser ut til at vi er godt på veg.

For de som er nye på bloggen; les en oppsummering av tilflytterprosjektet i dette innlegget.

Legger ved noen bilder fra årets 17. mai-feiring. Som vanlig: Tog fra skolen til butikken. 'Ja vi elsker' på kaien for hurtigbåten som kommer innom, før iskrem. Tur opp igjen til skolen for lapskaus, grøt, kaffi og kaker, leker, lykkehjul og lotteri. Været var skiftende men ok. Mange med hytter, feriehus og ellers tilknytning til øyen pleier å feire 17. mai her ute. Dermed blir det ganske stor forskjell på om 17.-mai feiringen kommer i en helg eller midt i uken. Men, til tross for tirsdag var det en fin gjeng klar utenfor skolen klokken 11.00:

Til slutt et typisk "Møkster-syn"... Jevnaldrende finnes ikke alltid og skillet mellom store og små, unge og gamle er ikke så nøye:
Ps. Ta kontakt om du lurer på noe rundt tilflyttings-prosjektet: mokster.info@gmail.com

Finn.no-annonsen finner du her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for kommentar!