mandag 9. mai 2011

Hus og jobb på Møkster!

En kort oppsummering:
- Møkster er en øy sør-vest for Bergen.
- Her er barneskole, butikk, 58 fastboende, fantastisk natur og et godt, inkluderende miljø.
- Mange drømmer om livet på landet men vet ikke hvor de skal lete. De siste årene har det ikke vært mulig å leie hus på Møkster. Dette kunne vi jo ikke være passive vitner til...
- For å øke tallet på fastboende har velforeningen Møkster Bu og Austevoll Kommune derfor tatt initiativ til dette unike prosjektet: oppsetting av to flotte eneboliger reservert for utleie. Dermed kan man teste ut livet på en liten øy i havgapet og eventuelt senere kjøpe seg egen tomt for bygging. Boligene vil stå klar utpå høsten 2011.
- Husene har bla. 4 soverom, utsikt til hav/fjord, 3 min gange til skolen og til badestranden.
- Du finner mer fakta i venstremenyen

Siden vi håper på familier med barn i/rett under skolealder, så vil vi tilby midlertidige bosteder fram til de nye husene står klar. Dermed kan man flytte ut før skolestart. Dersom noen allerede vurderer Møkster, så finnes det disse dager en sjelden mulighet til å få jobb her på øyen. Ledig vikariat på skolen fra skolestart til nyttår. Vikariatet blir snart utlyst, så følg med her. Mange andre stillinger er for tiden ledige rundt om i kommunen, her, og mulighetene for å pendle til/fra Møkster er bra. Ellers er pendling til Bergen godt mulig. Turen tar ca 1 time hver veg, men da sitter man med avis/laptop, en kaffikopp og vakker utsikt (i stedenfor i en bilkø...).

Se Finn.no-annonsen her!

Utsikt fra øverste del av tomten, mot havet i vest. Her går solen ned midtsommer...:
Tusen takk om du tipser videre!

Ta kontakt om spørsmål: mokster.info@gmail.comPs. her finner du video av åpningen av den nye flytebryggen. Perfekt vær og folkefest på Møkster!

2 kommentarer:

  1. Legg noen eneboliger fra det vakre Møkster på www.finn.no

    SvarSlett
  2. Er det fortsatt ledige jobber på Møkster?

    SvarSlett

Takk for kommentar!